torsdag 16. juli 2009

Butikkfunn

Måtte snoke litt rundt i interiørbutikker i dag og. Det har nylig åpnet en butikk her i byen som heter Mosaic Kjøkken & Interiør. De har MASSE nydelige dikkedarer, og jeg kunne lett ha handlet meg rotteblakk! Ble sååå inspirert, så her har du også noen bilder fra butikken (tror faktisk lampene på det midterste bildet hadde passet perfekt på soverommet):

Foto: Mosaic kjøkken & interiør

Foto: Mosaic kjøkken & interiør

Foto: Mosaic kjøkken & interiør

3 kommentarer:

  1. Heisann!!
    Ser ut som mye fine saker i denne butikken!!
    Altfor mange fristelser rundtom....som jeg faller for stadig vekk!!!
    Og vet du...solen kom i dag den!!
    Varmt ble det også...så nå har jeg vært rundt med vannekannen!!

    ha en fin kveld og fortsatt god sommer:o)

    SvarSlett
  2. Hei og hopp!

    Det er morsomt å eksperimentere med gamle møbler så det er bare å se etter skatter på loppiser og bruktbutikker. Har fått litt sansen for gjenbruk og ting med historiet. Et strøk maling eller spray gjør tingene freshere.

    Den interiørbutikken så helt herlig ut!
    Gleder meg til vi tar ferie-ferie og ikke bare jobbeferie.... da skal jeg ta en runde rundt i interiørbutikker selv. Nå begynner vel salgene også ;)

    Ha en fin lørdagskveld!

    SvarSlett
  3. Heihopp!! så heldig du er som har mosaic i nærheten.. vi har valgt oss kjøkken derifra, og det er så lekkert... bilder ligger på bloggen! Sjekk ut konkuransen, og legg deg gjerne som følger da er du med på trekning den 20. hver mnd... ha en deilig søndag, og god bedring med ryggen din..!

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen ord